Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Veel gestelde vragen

 • Worden de vitrinekasten compleet gemonteerd geleverd?
  Alle vitrinekasten worden compleet gemonteerd geleverd. De legborden kunt u zelf op de door u gewenste hoogte verstellen. Deze worden altijd los meegeleverd.
 • Zijn de glazen legborden verstelbaar?
  De legborden voor onze vitrines zijn verstelbaar (op een aantal uitzonderingen na).. De meeste vitrines hebben bloksteuntjes met een inbus schroefje, waarmee u de legborden op de gewenste hoogte af kunt stellen.
 • Is de vitrine compleet met glazen legborden en verlichting?
  De vitrines zijn inclusief glazen legborden en eventuele verlichting, Het aantal glazen legborden staat in de artikel omschrijving aangegeven (afbeeldingen kunnen afwijken).
 • Bij de vitrines staan opties aangegeven, hoe werkt dit?
  De opties die u wenst toe te voegen aan uw vitrinekast kunt u eenvoudig selecteren bij elk product op onze webshop. Voor meer uitleg over de specifieke opties, ga naar onze optie pagina. Deze opties zijn extra’s dus niet verplicht.
 • De vitrinekast die ik wil zie ik niet terug in de webwinkel kunnen jullie deze wel produceren?
  Wij produceren vitrinekasten compleet op maat en wens, kijk op pagina maatwerk voor meer informatie of vraag direct geheel vrijblijvend maatwerkofferte aan.
 • Zijn de vitrines inclusief levering?
  Binnen Nederland op goed te bereiken adressen is de levering inclusief, achter de eerste deur op de begane grond. Uitzonderingen zoals de Waddeneilanden nagelaten. Voor leveringen naar andere landen worden transportkosten in rekening gebracht. Bij afwijkingen op bovenstaande kunnen extra kosten worden berekend.
 • Kan een vertegenwoordiger ook langskomen?
  Als u een groter of zeer specifiek project heeft dan kunnen we uiteraard langskomen om dit door te spreken. Vaak werkt een bezoek aan onze fabriek in een dergelijk geval het beste. Dan kunnen we bepaalde zaken direct laten zien. Veel van de vitrinekasten staan hier ook ter bezichtiging. Neem contact met ons op via het contact formulier of bel ons voor een afspraak.
 • Wat zijn de levertijden?

  Algemeen:

  De aangegeven levertijden voor onze vitrinekasten gelden vanaf het moment dat de betaling voor de bestelde producten door de Vitrinefabriek ontvangen zijn.

  Het aangeven aantal dagen is altijd gebaseerd op werkdagen dus geen zaterdagen, zondagen en feestdagen. Vitrinekasten die onder rembours geleverd worden moeten voor in ontvangst name volledig betaald zijn.

  Voor vitrines die niet direct leverbaar zijn zal de levertijd gemiddeld 3 tot 4 weken zijn. Na het versturen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met de verwachte levertijd. Na ontvangst van de verschuldigde bedragen ontvangt u een definitieve bevestiging van de leverweek.

  Standaard levering:

  Kiest u voor deze standaard levering, dan worden de vitrines compleet gemonteerd geleverd achter de eerste deur van de begane grond. Het adres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen combinatie. Afhalen is mogelijk na overleg vooraf met De Vitrinefabriek. Alle leveringen vinden plaats in een bepaalde leverweek en niet fixed op een dag. Voor Nederland wordt geen vrachtkosten in rekening gebracht, mits gebruik wordt gemaakt van de standaard levering. Leveringen zijn Franco binnen Nederland excl. de Waddeneilanden, vanaf een bestelwaarde van € 350,-. Levering naar andere landen is mogelijk tegen extra vrachtkosten toeslag.

  Let wel, voor leveringen op een verdieping kunnen extra kosten worden berekend. Dit is afhankelijk van het afleveradres en de bereikbaarheid van de verdieping (lift).

  Afhalen fabriek:

  Indien u in het bestel proces aangeeft de bestelde producten te willen afhalen bij ons centraal magazijn geld dat u deze na het voldoen van de verschuldigde bedragen kunt afhalen, na het maken van een afspraak!

  De Vitrinefabriek klantenservice 0412-238888
  Bereikbaar 7 dagen per week

 • Kan ik producten retourneren of heb ik garantie?
  Niet te tevreden over een ontvangen product of is er iets mis? Wij hanteren voor al onze standaard producten een bedenktijd van 14 dagen.
  U kunt dus altijd binnen 14 dagen uw producten retourneren. De kosten voor het retourneren van uw producten zijn voor uw eigen rekening. Product dient in zijn oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden, product mag geen gebruikssporen bevatten.

  Het retourproces werkt als volgt:
  1. U stuurt een e-mail naar info@devitrinefabriek.nl met hierin uw ordernummer, wat u wilt retourneren en de reden van retourneren. Ook geeft u aan of u het artikel opnieuw wilt ontvangen dan wel uw geld retour wilt ontvangen.
  2. Uw verstuurt uw vitrine naar De Vitrinefabriek
  3. Na ontvangst van uw vitrine zullen wij de retourzending controleren.
  4. Wanneer uw vitrine in goede orde is ontvangen zullen wij de nieuwe vitrine leveren of het geld op uw rekening terugstorten.

  Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en natuurlijk tevreden te houden. Dit proberen we door een goede service te verlenen en snel te reageren op eventuele opmerkingen, suggesties of klachten.
  Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met onze service. U kunt dan een e-mail sturen naar info@devitrinefabriek.nl om uw klacht in te dienen. U ontvangt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van uw klacht waarna wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen over de verdere afhandeling.