fbpx
Gemonteerd geleverd Productie in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Over ons

De Vitrinefabriek produceert zelf vitrines, informatiekasten en toonbanken. Met een team van ongeveer 20 medewerkers maken wij de mooiste producten. De vitrines worden in onze eigen fabriek in Nederland geproduceerd. In onze fabriek is een aluminium en houtafdeling aanwezig, hierdoor hebben wij de productie compleet in eigenhand. Ons team bestaat uit veel ervaring gemixt met jong talent. In Rosmalen staat de fabriek, hieronder staan een aantal afbeeldingen. Van oudsher was De Vitrinefabriek een interieurbouw bedrijf. Speciaal voor vitrines werd een heel systeem ontwikkeld. De vraag naar vitrine en glasoplossingen werd steeds groter, vandaar dat dit steeds meer de expertise werd. Het produceren van vitrines doen we dus echt al jaren. Alles wat wij hier produceren wordt handmatig in elkaar gezet. We zijn ooit gestart met een klein standaard programma wat door de jaren heen explosief is gegroeid.

De webshop zijn we in 2018 begonnen. Eerst was de shop helemaal vintage, na 2 jaar hebben we de look en feel compleet veranderd. Nu ziet het er strakker en modern uit. Het assortiment is ook van 50 naar meer dan 200 vitrines gegroeid. Per vitrine zijn er ook vaak veel extra opties beschikbaar. We hebben extra uitleg over de opties op aparte pagina staan, deze breiden we telkens uit. Uiteraard blijven we vernieuwen en verbeteren. Zo zijn er sinds 2021 professionele instructie video’s beschikbaar. Ook zijn de meeste projecten te zien op onze social media kanalen. Over het algemeen werken we met een profielsysteem dat speciaal ontwikkeld is voor vitrines. Voor kleine vitrines een mini profiel en voor grotere vitrines een wat steviger profiel. Het standaard programma is zeer uitgebreid. Buiten profiel vitrines is UV-verlijmen een specialiteit. Zo is de productie van een gedeeltelijke of gehele glas vitrine geen probleem. Het UV-verlijmen doen we met moderne LED lampen maar wel handmatig. Doordat voor elk deel van de vitrine een afdeling hebben, kunnen we ook maatwerk aanbieden. Grotere projecten kunnen zelfs op locatie worden gemonteerd. Hiervoor is uiteraard ook een vrachtwagentje aanwezig.

Wat al jaren niet veranderd is, zijn een aantal van onze partners. Zo komt het glas van Nederlandse leveranciers waar we al jaren mee werken. Onze glasleveranciers slijpen en harden het glas zelf hierdoor is de kwaliteit gegarandeerd. Wat betreft de leveringen werken wij met meubeltransporteurs. Ook met deze transporteurs werken we al jaren samen. Hierdoor weten ze precies hoe ze om moeten gaan met glazenmeubels.

Uiteraard is onze fabriek te bezichtigen echter wel op afspraak. Dan maken we tijd voor u vrij en kunt u alle facetten zelf zien en raakt u overtuigd.  Ook hebben we talloze acties dus hou de site in de gaten. Mocht er iets ontbreken of heeft u nog verbeterpunten voor ons, laat het dan weten!

Waarom kiezen voor De Vitrinefabriek?

  • Vitrines worden compleet gemonteerd geleverd
  • Eigen productie in Nederland
  • We werken alleen met LED verlichting
  • Rondom gehard glas
  • Snelle leveringen
  • Maatwerk
  • Betrouwbaar
  • Top kwaliteit

 

 

E-mail: info@devitrinefabriek.nl

Tel: 0412 238 888

Logo De Vitrine Fabriek

 

aluminium afdeling