Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Retouren en garantie

Niet te tevreden over een ontvangen product of is er iets mis? Wij hanteren voor al onze producten een bedenktijd van 14 dagen.
U kunt dus altijd binnen 14 dagen uw producten retourneren. De kosten voor het retourneren van uw producten zijn voor uw eigen rekening. de vitrine dient in zijn oorspronkelijke verpakking geretourneerd te worden en mag geen gebruikssporen bevatten.

Het retourproces werkt als volgt:
1. U stuurt een e-mail naar info@devitrinefabriek.nl met hierin uw ordernummer, wat u wilt retourneren en de reden van retourneren. Ook geeft u aan of u het artikel opnieuw wilt ontvangen dan wel uw geld retour wilt ontvangen.
2. Uw verstuurt uw vitrine naar De Vitrinefabriek.
3. Na ontvangst van uw vitrine zullen wij de retourzending controleren.
4. Wanneer de vitrine in goede orde is ontvangen zullen wij de nieuwe vitrine opsturen of het geld op uw rekening terugstorten.

Wij doen er alles aan om onze klanten tevreden te maken en te houden. Dit proberen we door een goede service te verlenen en snel te reageren op eventuele opmerkingen, suggesties of klachten.
Toch kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met onze service. U kunt dan een e-mail sturen naar info@devitrinefabriek.nl om uw klacht in te dienen. U ontvangt zo snel mogelijk een ontvangstbevestiging van uw klacht waarna wij binnen twee werkdagen contact met u opnemen over de verdere afhandeling.