Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Nieuws

Nieuws

Vitrinewanden, een ideale oplossing

Vitrinewand: een muur aan functionaliteit

Bij de Vitrinefabriek begrijpen we dat de presentatie van producten en collecties in winkels, musea en andere ruimtes van essentieel belang is.

Onze vitrineoplossingen evolueren van standaard vitrines tot indrukwekkende vitrinewanden die de functionaliteit van elke ruimte optimaliseren. Ontdek hoe ons systeem zich uitstrekt van 1 meter breed tot indrukwekkende lengtes, en waarom dit zo goed uit kan pakken.

Lees meer “Vitrinewanden, een ideale oplossing”

Vitrinekasten met een uitgebreide collectie

Oktober 1984. In een televisieprogramma over de Autosalon van Parijs is de allereerste Ferrari Testarossa te zien. Een twaalfjarige Adrie de Groot zit aan de buis gekluisterd. Hij vergaapt zich aan de rode vierwieler, die later zal uitgroeien tot een icoon in de autowereld. Een vuurtje is aangewakkerd …

Lees hier verder: Het collectieverhaal van Adrie de Groot

 

Vitrinekasten voor Lego winkel

Vitrinekasten voor Lego winkel
Voor een lego winkel in Almere hebben wij vitrinekasten mogen leveren. Twee vitrines van 800mm breed en één vitrine van 400mm breed. In de winkel willen ze graag elementen eenvoudig verplaatsen daarom is gekozen voor de optie zwenkwielen. Alle vitrines hebben zwenkwielen waarvan 2 zijn voorzien van rem. De legborden zijn verstelbaar en elke vitrine is voorzien van een extra legbord.

Lees meer “Vitrinekasten voor Lego winkel”