Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit
Nieuwsovericht

Vitrinewanden, een ideale oplossing

Vitrinewand: een muur aan functionaliteit

Bij de Vitrinefabriek begrijpen we dat de presentatie van producten en collecties in winkels, musea en andere ruimtes van essentieel belang is.

Onze vitrineoplossingen evolueren van standaard vitrines tot indrukwekkende vitrinewanden die de functionaliteit van elke ruimte optimaliseren. Ontdek hoe ons systeem zich uitstrekt van 1 meter breed tot indrukwekkende lengtes, en waarom dit zo goed uit kan pakken.

Onze standaard vitrines van 1 meter breed vormen de bouwstenen voor veel grotere constructies. Van 2 tot 9 meter breed en verder – ons modulaire systeem maakt het mogelijk om eindeloos door te bouwen, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden. Zelfs een hoek om, is voor onze vitrines geen probleem.

De Vitrinefabriek gaat verder dan standaard. Ons assortiment omvat de standaard vitrines van 1 meter breed die als basis dienen voor unieke ontwerpen. Met gehard glas en geanodiseerd aluminium bieden we niet alleen maatwerk in grootte maar ook in stijl.

 

De voordelen van vitrinewanden zijn:

  • Flexibiliteit in breedte
  • Maatwerk en een flexibel ontwerp
  • Veiligheid staat voorop
  • Mooie presentatie van uw producten of objecten
  • Eenheid in presentatie
  • Kwaliteit en innovatie van Nederlandse bodem

Gehard veiligheidsglas en duurzaam aluminium vormen de kern van onze vitrinewanden. Bij de Vitrinefabriek streven we naar duurzaamheid door het recyclen van materialen, zoals aluminium, glas en hout.

Onze vitrinewanden kunnen uitgerust worden met LED-verlichting voor een optimale presentatie van tentoongestelde objecten. Elk object verdient de aandacht.

Denk hierbij aan ledstrips, plafondverlichting en/of zijspots.

Flexibiliteit en functionaliteit in ontwerp

De Vitrinefabriek biedt flexibiliteit in ontwerp en indeling. Verstelbare legborden maken de vitrinewanden geschikt voor producten van verschillende afmetingen. Door ons unieke systeem kunnen wij blijven doorbouwen.

Elk deel van onze vitrinewanden wordt geproduceerd in Rosmalen, Nederland. Innovatie zit in ons DNA, getuige de recente introductie van verstelbare LED-plafondspots in onze vitrines. De Vitrinefabriek biedt de perfecte balans tussen functionaliteit, esthetiek en veiligheid. Of u nu een winkel, museum, bibliotheek of verzamelaar bent, een vitrinewand van de Vitrinefabriek is een investering die stijl, veiligheid en efficiëntie verenigt in uw ruimte. Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden voor uw unieke vitrineconcept.

Nog beter, breng een bezoek aan onze showroom. Dan laten wij u de mogelijkheden zien en kunt u meteen een kijkje nemen in onze fabriek.

Ons adres is:

Vinkenveld 6B

5249 JP Rosmalen