Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Glazen vitrinekasten
op maat

Maatwerk

Een vitrinekast op maat is een aanwinst voor elk huis, uw winkel of uw project. de Vitrinefabriek is expert in vitrinebouw en maakt vitrinekasten op maat, geheel naar uw wensen. Daardoor zorgt een vitrinekast voor een goede aansluiting bij het interieur van uw woonkamer, winkel of museum.

Bent u op zoek naar een vitrinekast, maar heeft u niet gevonden waar u naar op zoek was? Bij de Vitrinefabriek is het mogelijk om een vitrinekast op maat te laten maken. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Bent u in het bezit van een ontwerp of schets? Stuur het dan aan ons door en u ontvangt zo snel mogelijk uw offerte.

Vraag offerte aan

Een vitrine op maat?

Uiteraard is dit ook geen probleem. Hieronder staan een aantal maatwerk oplossingen als voorbeeld. Wij horen graag van u of wij iets voor u kunnen betekenen.

Wandvitrine in Tiger zwart

Vraag direct aan

Wandvitrine goud geanodiseerd

Vraag direct aan

Maatwerk vitrines

Een vitrinekast uit onze productie gaat jaren mee. Maak een afspraak en kom langs. Tijdens een bezoek ziet u hoe er wordt geproduceerd. Bekijk de vitrinekasten in het echt en beoordeel de kwaliteit zelf. Heeft u al een idee hoe uw vitrine er uit moet komen te zien, vraag dan een offerte aan. Bent u in het bezit van een ontwerp of schets? Dat maakt het voor ons nog makkelijker.