fbpx
Gemonteerd geleverd Productie in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Leveringen

Algemeen:
De aangegeven levertijden voor onze vitrines gelden vanaf het moment dat de betaling voor de bestelde producten door de Vitrinefabriek ontvangen zijn.

Het aangeven aantal dagen is altijd gebaseerd op werkdagen dus geen zaterdagen, zondagen en feestdagen. Vitrines die onder rembours geleverd worden moeten voor in ontvangst name volledig betaald zijn.

Voor vitrines die niet direct leverbaar zijn zal de levertijd gemiddeld 4 tot 6 weken zijn. Na het versturen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met de verwachte levertijd.

Na ontvangst van de verschuldigde bedragen ontvangt u een definitieve bevestiging van de leverweek.

Standaard levering:
Kiest u voor deze standaard levering, dan wordt de vitrine compleet gemonteerd geleverd achter de eerste deur van de begane grond.

Het adres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen combinatie.  Service leveringen en afhalen zijn mogelijk na overleg vooraf met De Vitrinefabriek.

Alle leveringen vinden plaats in een bepaalde leverweek en de transporteur bepaalt de leverdag (met uitzondering van de service leveringen).

In Nederland wordt er franco huis geleverd achter de eerste deur van de begane grond (actiemodellen uitgezonderd) vanaf een bestelwaarde van € 350,00 (incl. BTW). Voor België bedragen de vrachtkosten € 135,- per vitrine.
Levering naar andere landen is mogelijk, neem even contact met ons op over de transportkosten.

White glove levering:
Als u kiest voor de White glove levering dan wordt de vitrine geplaatst in de door u aangewezen ruimte, de legborden worden op hoogte afgesteld, en verpakkingsmateriaal wordt weer mee retour genomen.

Let wel op, levering op een verdieping is hiervan uitgesloten als er geen lift aanwezig is. Er wordt vooraf telefonisch contact opgenomen om de leverdag door te geven.

Afhalen fabriek:
Indien u in het bestel proces aangeeft de bestelde producten te willen afhalen bij ons centraal magazijn dan is dit mogelijk. Na ontvangst van de betalingen maken we dan samen een afspraak om de vitrine op te halen.

Klantenservice 0412-238888