fbpx
Gemonteerd geleverd Productie in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Leveringen

Algemeen:
De aangegeven levertijden voor onze vitrinekasten gelden vanaf het moment dat de betaling voor de bestelde producten door de Vitrinefabriek ontvangen zijn.

Het aangeven aantal dagen is altijd gebaseerd op werkdagen dus geen zaterdagen, zondagen en feestdagen. Vitrinekasten die onder rembours geleverd worden moeten voor in ontvangst name volledig betaald zijn.

Voor vitrines die niet direct leverbaar zijn zal de levertijd gemiddeld 3 tot 4 weken zijn. Na het versturen van uw bestelling ontvangt u een orderbevestiging met de verwachte levertijd. Na ontvangst van de verschuldigde bedragen ontvangt u een definitieve bevestiging van de leverweek.

Standaard levering:
Kiest u voor deze standaard levering, dan worden de Vitrines compleet gemonteerd geleverd achter de eerste deur van de begane grond. Het adres moet bereikbaar zijn met een vrachtwagen combinatie. White Glove leveringen en afhalen zijn mogelijk na overleg vooraf met De Vitrinefabriek. Alle leveringen vinden plaats in een bepaalde leverweek en niet fixed op een dag met uitzondering van de White Glove service leveringen.
Voor Nederland wordt geen vrachtkosten in rekening gebracht, voor België bedragen deze € 135,-.Leveringen zijn Franco binnen Nederland ex de Waddeneilanden, vanaf een bestelwaarde van € 285,-. (excl. BTW) Levering naar andere landen is mogelijk tegen extra vrachtkosten toeslag

White glove levering:
Als bij de bestelling gekozen word voor de White glove service, wordt de vitrine geplaatst in de door u aangewezen ruimte, legborden worden op hoogte afgesteld, en verpakkingsmateriaal wordt weer mee retour genomen. Let wel, levering op een verdieping is hiervan uitgesloten als er geen lift aanwezig is. Er wordt vooraf telefonisch contact opgenomen om de datum en het dagdeel van de levering aan u door te geven.

Afhalen fabriek:
Indien u in het bestel proces aangeeft de bestelde producten te willen afhalen bij ons centraal magazijn geld dat u deze na het voldoen van de verschuldigde bedragen kunt afhalen, na het maken van een afspraak!

De Vitrinefabriek klantenservice 0412-238888
Bereikbaar 7 dagen per week