Alle opties voor uw vitrinekast!

Opties voor uw staande vitrinekast

Een standaard vitrine is uit te breiden met tal van leuke opties. Mede door de opties voor uw vitrinekast, voldoet deze aan alle wensen. Hieronder leggen we uit wat voor opties er zijn. laten we beginnen met extra glas platen. De meeste vitrines hebben standaard 3 à 4 glasplaten. Vaak is dit aantal uit te breiden door de optie Extra glasplaat. Uiteraard is dit incl. steuntjes.

Volgende optie: de spiegelachterwand

De naam zet verraad al veel. Met deze optie wordt een helder glazen achterwand gewijzigd in een spiegel. Door een spiegel is de achterzijde van een object ook eenvoudig te zien. Tevens lijkt de ruimte in de kast groter door gebruik van een spiegel.

Volgende optie: Wielplaat

Eenvoudig een vitrine verplaatsen, dan is een wielplaat ideaal. Een wiel plaat heeft 2 zwenkwielen met rem en 2 zonder. Bij de kleinere vitrines zijn kunststof wielen beschikbaar. Een vitrine die 1000mm breed is wordt voorzien van stalen wielen met rubber.

Zwenkwiel plaat mini

Wielen mini gemonteerd

Zwenkwielplaat groot

Wielen groot gemonteerd

Volgende optie: RAL9010 wit

Standaard werken wij met technisch en zwart geanodiseerd. Liever wit ook dit is mogelijk. Met de optie RAL9010  wit. De profielen worden gepoedercoat in RAL9010. Ook het plaat materiaal veranderd naar standaard wit.

Volgende optie: RAL naar keuze

Komt u met de bovenstaande kleuren niet uit? Dan is de optie RAL naar keuze een mogelijkheid. De profielen worden dan in een RAL kleur naar keuze gepoedercoat. Qua plaat materiaal is er de keuze uit: zwart, wit of licht grijs. Dit kunt u bij de bestelling bij opmerkingen aangeven. Bent u dit vergeten, dan wordt er automatisch contact opgenomen. Mocht u ook het plaatmateriaal ook in RAL wensen. Vraag dit dan aan per mail. Dan berekenen wij de meerprijs voor u.

Volgende optie: Schakelaar

Met deze optie kan een schakelaar worden toegevoegd. Deze optie vind u bij de vitrines met LED verlichting. Behalve bij de design vitrines daar is dit standaard.

Volgende optie: Diffuser en afstandbediening

Alleen voor de vitrines met LEDstrips is deze optie beschikbaar. Bij standaard vitrine met ledstrips zijn de strips niet dimbaar. Ook hebben de ledstrips geen diffuser. Met de optie Diffuser en afstandbediening worden de ledstrips dimbaar. Tevens worden ze voorzien van een Diffuser.

Standaard niet dimbaar

Standaard in het donker

Standaard zonder diffuser

Optie met diffuser en afstandbediening

Diffuser, afstandbediening en dimbaar!

LEDstrips met diffuser en afstandbediening

Dit waren de opties voor uw vitrinekast wat betreft staande kasten. Shop verder voor staande vitrines zonder verlichting, of met verlichting.