Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Alle opties voor uw vitrinekast!

In een vitrine zet je de mooiste items uit je verzameling. Ook je meest dierbare souvenirs wil je veilig tentoonstellen in een vitrine. En het is uiteraard de bedoeling dat niet de vitrine, maar de spullen die je erin plaatst de show stelen. Opties voor uw staande vitrinekast Een standaard vitrine is uit te breiden met tal van leuke opties. Mede door de opties voor uw vitrinekast, voldoet deze aan alle wensen. Hieronder leggen we uit wat voor opties er zijn.
Optie 1

Extra glas platen

De meeste vitrines hebben standaard 3 à 4 glasplaten. Vaak is dit aantal uit te breiden door de optie Extra glasplaat. Uiteraard is dit incl. steuntjes.
Optie 2

De spiegelachterwand

De naam zet verraad al veel. Met deze optie wordt een helder glazen achterwand gewijzigd in een spiegel. Door een spiegel is de achterzijde van een object ook eenvoudig te zien. Tevens lijkt de ruimte in de kast groter door gebruik van een spiegel.
Optie 3

Wielplaat

Eenvoudig een vitrine verplaatsen, dan is een wielplaat ideaal. Een wiel plaat heeft 2 zwenkwielen met rem en 2 zonder. Bij de kleinere vitrines zijn kunststof wielen beschikbaar. Een vitrine die 1000mm breed is wordt voorzien van stalen wielen met rubber.

Zwenkwiel plaat mini

Zwenkwiel plaat miniWielen mini gemonteerd

Zwenkwiel plaat miniZwenkwielplaat groot

Zwenkwiel plaat miniWielen groot gemonteerd

Optie 4

RAL9010 wit

Standaard werken wij met technisch en zwart geanodiseerd. Liever wit ook dit is mogelijk. Met de optie RAL9010 wit. De profielen worden gepoedercoat in RAL9010. Ook het plaat materiaal veranderd naar standaard wit.
Optie 5

RAL naar keuze

Komt u met de bovenstaande kleuren niet uit? Dan is de optie RAL naar keuze een mogelijkheid. De profielen worden dan in een RAL kleur naar keuze gepoedercoat. Qua plaat materiaal is er de keuze uit: zwart, wit of licht grijs. Dit kunt u bij de bestelling bij opmerkingen aangeven. Bent u dit vergeten, dan wordt er automatisch contact opgenomen. Mocht u ook het plaatmateriaal ook in RAL wensen. Vraag dit dan aan per mail. Dan berekenen wij de meerprijs voor u.
Optie 6

Dimmer en afstandbediening

Alleen voor de vitrines met LEDstrips is deze optie beschikbaar. Bij standaard vitrine met ledstrips zijn de strips niet dimbaar.  De ledstrips zijn voortaan wel voorzien van diffuser. Met de optie Dimmer en afstandbediening worden de ledstrips dimbaar. Voortaan hebben de ledstrips dus geen puntjes meer maar zijn ze mooi egaal.
Optie 7

Standaard niet dimbaar

Standaard in het donker

Optie met diffuser en afstandbediening

Diffuser, afstandbediening en dimbaar!

LEDstrips met diffuser en afstandbediening

 

Dit waren de opties voor uw vitrinekast wat betreft staande kasten. Shop verder voor staande vitrines zonder verlichting, of met verlichting.