Gemonteerd geleverd Productie in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Glazen vitrinekasten
op maat

Maatwerk

Buiten een zeer breed standaard assortiment is maatwerk uiteraard mogelijk. Een glazen vitrinekast kan qua maat en design compleet worden aangepast.

Door het eigen profielsysteem is van alles mogelijk. Buiten het profiel systeem is UV-verlijmen ook mogelijk. Voor het UV-verlijmen worden speciale LED lampen gebruikt. Hierdoor is kwaliteit zeer hoog. Buiten gehard glas zijn er meer mogelijkheden. Denk aan gelaagd glas of extra helder glas. Zelfs dubbelzijdig ontspiegeld glas is mogelijk.

Bent u in het bezit van een ontwerp? Stuur het dan aan ons door en u ontvangt zo snel mogelijk uw offerte.

Vraag offerte aan

Geen staande maar een wandvitrine op maat?

Uiteraard is dit ook geen probleem. Buiten maten kan er voor verschillende kleuren gekozen worden. Uiteraard kunt u qua styling alle kanten uit. Hieronder staan een aantal maatwerk oplossingen. Wilt u meer maatwerk projecten zien kijk dan eens op ons pinterest pagina.

Wandvitrine Tiger zwart

Vraag direct aan

Wandvitrine goud geanodiseerd

Vraag direct aan

Een glazen vitrinekast op maat met legborden.

Een glazenkast met een beetje profiel. Deze combinatie ziet er zeer modern en strak uit. Om een idee te geven zijn er wat standaard kasten ontwikkeld. Deze zijn weer compleet aan te passen naar wens. In de categorie design vitrines staan de laatste ontwikkelingen. Daag ons uit met een uniek ontwerp. Een glas-op-glas verlijmde vitrine behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

De kwaliteit zelf ervaren!

Een vitrinekast uit onze productie gaat jaren mee. Maak een afspraak en kom langs. De kwaliteit straalt van onze producten af. Tijdens een bezoek ziet u hoe er wordt geproduceerd. Alles onder een dak. Bekijk de kasten in het echt en beoordeel de kwaliteit zelf. Een specifiek project kan mondeling worden doorgenomen.

Contact