Blog Details

Glazen vitrinekast voor een harnas

Bij de AVDR denk je niet gelijk aan een glazen vitrinekast voor een harnas. De AVDR staat namelijk voor: De Academie voor de Rechtspraktijk. In 2006 is de AVDR opgericht en door de Orde van Advocaten erkend als opleidingsinstituut. Bij een dergelijk instituut denk je niet snel aan een museumstuk. Als je op de schitterende cursuslocatie Kasteel Waardenburg komt, dan weet je meteen beter. Het instituut had een prachtig harnas staan zonder dat iemand het kon zien. Dit harnas wilde ze op een mooie manier presenteren. Zodoende werd er contact met ons opgenomen. Door middel van een maatwerk oplossing hebben we op locatie een passende vitrine gemonteerd. De vitrinekast heeft zowel plafond als LED zij verlichting. Door deze verlichting wordt het harnas prachtig uitgelicht.

Opleidingsinstituut van het AvdR
Montage op locatie
Vitrinekast voor een harnas
Het eindresultaat!

Een glazen vitrinekast voor een Mannequin, geen probleem!

De binnenmaat is uiteraard zeer belangrijk voor dit soort presentaties. Geef daarom van te voren de binnenmaten of de maten van uw mannequin door. Als u alleen een buste wenst te presenteren is een sokkelvitrine wellicht afdoende. moet alles aan sluiten op de rest van uw winkelinrichting, dit is geen probleem. Qua kleurstelling kunnen we buiten zilver en zwart ook op RAL kleur aanbieden. Wilt u een shop in shop systeem denken we uiteraard graag mee. Wij stellen vrijblijvend graag een offerte voor u op. Stuur u mail naar info@devitrinefabriek.nl of bel naar 0412-238888.

Hierbij nog even een voorbeeld van een glazen vitrine voor een mannequin. Wilt u een hele scherpe aanbieding dan produceren wij een vitrine met standaard glas. Door ons uitgebreide standaard programma hebben we veel opties. Hierdoor hebben we veel omloop snelheid en kunnen we dus zeer scherp aanbieden. Op onze site zijn alle prijzen incl. BTW. Bij afname van meerdere kasten kunnen we extra scherpe prijzen aanbieden, zeker bij maatwerk.

Vitrinekast voor een mannequin
Maatwerk vitrine voor een mannequin

admin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.