Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit
Nieuwsovericht
Miniatuur vitrine

Stukje productontwikkeling, de miniatuur vitrine!

Er zijn zeer veel verzamelaars, maar bestaat er ook een miniatuur vitrine? Wij hebben echt de ideale vitrine ontwikkeld voor de verzamelaar van 1:43 modellen. Waarom kiezen we voor 1:43, daar zijn veel verzamelaars voor. De glazen legborden hebben qua diepte de perfecte maat. Ze zijn zelfs in hoogte verstelbaar. De glazen voorzijde is uitneembaar, hierdoor 1 mooi zichtvlak.

De plaat valt in profiel met aanslag lijsten aan de zijkant. Hierdoor is de miniatuur vitrine stof arm. Dit artikel hebben we uiteraard ontwikkeld om u op een idee te brengen. Wellicht wilt u een soort gelijke vitrine maar dan hoger, hoger, breder of smaller. Uiteraard kunnen we ook verlichting inbouwen. Door onze eigen productie kunnen wij dit eenvoudig aanpassen. Vrij blijvend kunt u een offerte aanvragen, stuur u mail naar info@devitrinefabriek.nl of bel 0412-238888.

Interesse, bestel hem hier!

Opzoek naar een grotere miniatuur vitrine, wellicht is de consul iets voor u?
Een vitrinekast consul heeft half ronde profielen en glazen schuifdeuren. Dit type vitrine dient u wel te fixeren aan de wand, vanwege de minimale diepte. De vitrine consul is er als staande maar ook als wandvitrine. Bij beide varianten kunt u meer legborden bij bestellen. Ook in dit systeem zijn de legborden verstelbaar. door de schuifdeuren kan de vitrine goed gebruikt worden in een ruimte met minimale diepte. De schuifdeuren zijn staal kogel gelagerd. Hierdoor schuiven zeer makkelijk open en gaan lang mee. Standaard is de vitrine voorzien van LED plafond verlichting. De kleur van de plafondverlichting is warmwit vergelijkbaar met halogeen. Uw collectie wordt hierdoor uitstekend uitgelicht

Staande variant
Staande variant
Wand variant
Wand variant

Spaart u grotere miniaturen?
Spaart u grotere modellen, bijvoorbeeld 1:12. Denk dan eens aan een standaard oplossing met een diepte van 400mm. Hier onder ter illustratie een vitrinekast met deze diepte. Deze kast is tevens voorzien van een LEDstrips. Door gebruik te maken van LEDstrips worden objecten zeer egaal verlicht. Ideale verlichting voor een mooie brede colectie. Wilt u maar een paar modellen uit lichten dan bieden zijspots uitkomst. Hoe komt het dat de vitrinefabriek goed advies kan geven aan verzamelaars? Allereerst produceren wij al een tijdje vitrinekasten. Wat wellicht nog leuker is, wij hebben meerdere keren op de NAMAC gestaan. De NAMAC is de grootste miniatuurbeurs van Europa. Hierdoor zijn wij in contact gekomen met tal van verzamelaars. Buiten verzamelaars ook producenten en importeurs van miniaturen.

Diepte van 400 mm, handig voor 1:12
Diepte van 400 mm, handig voor 1:12