Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

LED verlichting voor een vitrinekast

Het vitrine programma is enorm. Daar hoort uiteraard ook verlichting bij. De Vitrinefabriek werkt al jaren alleen maar met LED verlichting.  Want duurzaamheid, kwaliteit en energiegebruik staan namelijk hoog in het vaandel bij ons. Wilt u de verschillende opties komen bekijken in onze showroom, maak dan snel een afspraak.

7Watt Powerled
Powerled in plafondhouder
4Watt Powerled
Powerled in magneethouder

Geen ledspots maar LED strip!

Buiten de spots werken we uiteraard ook met LED strips. Nauwelijks zichtbaar gemonteerd achter de voorste stijlen van de vitrinekast. De ledstrips zijn voorzien van een standaard diffusor, en zijn eventueel uit te bereiden met een dimmer en afstandsbediening. kijk voor onze vitrinekasten met ledstrips op  deze pagina.

Een tafelvitrine of sokkelvitrine en toch verlichting?

Uiteraard is er voor elke vitrinekast een oplossing. Speciaal voor tafelvitrines en sokkelvitrines hebben we pendelspots. Een pendelspot is ideaal om een specifiek object uit te lichten. Een tafelvitrine met gasdrukveren en licht klik hier. Toch liever een sokkelvitrine met pendelspots.

Maatwerk geen probleem

Heb je een specifiek idee? stuur een schets en vraag het aan bij ons. U ontvangt vrijblijvend een offerte. Voor inspiratie kijk eens op onze instagram pagina of op de volgende pagina