fbpx
Gemonteerd geleverd Productie in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

LED verlichting voor een vitrinekast

Het vitrine programma is enorm. Daar hoort uiteraard ook verlichting bij. De Vitrinefabriek werkt al jaren alleen maar met LED verlichting. Duurzaamheid, kwaliteit en energiegebruik staan namelijk hoog in het vaandel. De eenvoudigste verlichting is de plafondspot. De plafondspots die het vaakst worden gebruikt zijn 7 watt. Deze spots hebben de uitstraling van halogeen. Ook qua kleur. Voor de meeste particuliere klanten is alleen plafondverlichting al afdoende. Als er grotere stukken worden gepresenteerd dan is zij-verlichting mogelijk. Wij werken dan met een stalen rail. Deze spanningsrail wordt voorzien van magneethouders. Deze houders kunt u qua hoogte overal plaatsen op de rail. De spot zelf is uiteraard verstelbaar en kun je specifieke objecten mooi aanlichten.

7Watt Powerled
Powerled in plafondhouder
4Watt Powerled
Powerled in magneethouder

Geen ledspots maar LED strip!

Buiten de spots werken we ook met LED strips. Deze strips wordt gemonteerd in een 45 graden profiel. Standaard werken we met warmwit maar koudwit is ook mogelijk. Een vitrine met LED strips kun je zelfs met dimmer en afstandbediening krijgen. Hieronder wat mooie voorbeelden. Wil je een standaard vitrinekast met LED strips ga naar deze pagina. Door middel van de LED strips worden meerdere objecten egaal uitgelicht.

Een tafelvitrine of sokkelvitrine en toch verlichting?

Uiteraard voor elke vitrinekast is een oplossing. Speciaal voor tafelvitrines en sokkelvitrines hebben we pendelspots. Een pendelspot is ideaal om een specifiek object uit te lichten. Op zoek naar verlichting die egaal uit licht? Kies dan voor de ledstrip. Een tafelvitrine met gasdrukveren en licht klik hier. Toch liever een sokkelvitrine met pendelspots. Uiteraard zijn beide typen zeer verfijnd. Deze LED verlichting voor een vitrinekast.

Maatwerk geen probleem

Heb je een specifiek idee? Vraag het aan en u ontvangt vrijblijvend een offerte. Zowel qua type kast, kleur als verlichting van alles is mogelijk. Wat meer projecten zien, kijk eens op onze instagram of op de volgende pagina.