Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

Nieuwe museum inrichting nodig, bestel hier!

Bezig met nieuwe museum inrichting?

Dan helpen wij u graag met vitrinekasten. Speciaal voor musea bieden wij een speciaal programma aan. Uiteraard mag een staande stofdichte vitrine niet ontbreken. De Volante heeft standaard een draaideur compleet in profiel. Achter deze deur zit een rubberen afdichting. Wanneer de deur gesloten is, is de afdichting niet zichtbaar. De glazen planken in de kast zijn verstelbaar. Meer of minder glazen planken is in een later stadium altijd mogelijk. De presentatie kan dus met uw collectie mee veranderen. Buiten de standaard aluminium kleur zijn andere kleurstellingen mogelijk. Uiteraard zijn er weer veel standaard mogelijkheden met tal van opties. De volante is er zonder en met LED-verlichting. Zijn alleen plafondspots niet genoeg extra zij verlichting is mogelijk. Uiteraard is compleet maatwerk ook mogelijk. Een stofdichte vitrinekast en glas-op-glas verlijmd, zelfs dat is mogelijk.

Wat mag er bij de inrichting nog meer niet ontbreken?
Wat dacht u van een sokkelvitrine met glazenkap? Bij de vitrinefabriek UV-verlijmen we zelf glas-op-glas. Dit is echt handwerk voor het beste resultaat. Zelfs een sokkelvitrine kan worden voorzien van LED verlichting in de vorm van een pendelspots. Buiten verlichting kan de kleurstelling ook worden aangepast. Een sokkel zonder profiel? Geen probleem! Zo is er een sokkel van MDF gelakt in zwart en zelfs één met eikenhout. Uiteraard wordt er hier ook gewerkt met gehard glas maar ook gelaagd glas is mogelijk. Dit soort oplossingen zijn ideaal om 1 of 2 kunststukken te presenteren op hun eigen voetstuk.

Een tafelvitrine maakt uw inrichting compleet!
Kunststukken in het midden van een ruimte presenteren dan is een tafelvitrine ideaal. Doordat een tafelvitrine vaak lager is bijft er overzicht. Binnen deze groep is er een eenvoudige variant de cosmo. De cosmo wordt in verschillende maten aangeboden. Zelfs een stofdichte deur is mogelijk. Een tafelvitrine met gasdrukveren is een zeer professionele manier van presenteren. Deze oplossing past binnen elke museum inrichting. De glazenkap zorgt voor een heel transparante presentatie. Het slanke open frame werk maakt het af. Een tafelvitrine Elan kan worden voorzien van pendelspots. Met een pendelspots licht u een paar werken netjes uit. Spreekt een egaal verlichte vitrine u meer aan? Kies dan voor een ledstrip.

Tafelvitrine Elan met gasdrukveren Tafelvitrine Elan

Museum inrichting op maat?
Beelden zeggen vaak meer! Hierbij een overzicht van een aantal maatwerk projecten.

Specifieke wensen maatwerk is geen probleem. Buiten wijziging van maten en kleur is er veel meer mogelijk. Is er al een ontwerp of heeft u afbeeldingen. Stuur ze samen met een aanvraag naar info@devitrinefabriek.nl. Vrijblijvend wordt een offerte opgesteld. Telefonisch contact opnemen mag uiteraard ook. Bel naar 0412 238888. Door eigen productie is er veel kennis omtrent mogelijkheden. Buiten gewoon gehard glas is gelaagd glas ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan ander glas. Door gebruik van gelaagd glas is uw object voor 99% beschermt tegen UV-licht. Luchtvochtigheid is voor kunst vaak belangrijk. Behalve een eenvoudig passief systeem is er zelfs een actief systeem. Voor voorbeelden van maatwerk check onze Instagram.