Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit

De beste vitrinekast in België!

Bent u woonachtig in België? En wilt u een vitrine, dan bent u aan het juiste adres. Leveringen kunnen zowel naar particulier als zakelijk adres. Buiten doorbouwkasten, worden alle kasten worden compleet gemonteerd geleverd! Uiteraard is compleet maatwerk geen enkel probleem. In de webshop zijn er diverse categorieën. Laten we beginnen met de eerste groep vitrinekasten. Dit zijn kasten zonder verlichting. Daarna komt de groep met verlichting. Er wordt alleen met LED verlichting gewerkt. Buiten alleen plafondspots, is zijverlichting ook mogelijk. Zijverlichting is er in de vorm van spots of ledstrips.

Houd u niet van schoonmaken dan is de volgende groep interessant. Compleet stofdichte vitrines zowel met als zonder verlichting. Hier is de deur compleet in profiel met rubberen afdichting. Uiteraard kunnen tafelvitrines niet ontbreken. Binnen deze groep vind u een basic model de Cosmo. Op zoek naar iets bijzonders, kijk dan naar de Elan. Dit tafelmodel heeft een glazenkap met gasdrukveren. Heeft u maar 1 of 2 items die u wilt laten stralen. Kijk dan eens naar een sokkelvitrine. Een sokkel kunt u vrij in een ruimte zetten. Glas-op-glas verlijmd dus zeer transparant!

Vitrinekast V8 800 Light

Zelf bezig met de productie van een meubel. Zelfs dan helpen wij u graag. Denk eens aan een inbouwframe met schuifdeuren. In dezelfde groep zijn spiegels ook beschikbaar. Echt opzoek naar een strak design of iets aparts. De design groep bestaat uit de best afgewerkte vitrinekasten. Geen kleine kast maar een hele grote? Kijk dan eens bij de doorbouw vitrinekast.

Hoe wordt een compleet gemonteerde vitrinekast naar België vervoerd?

Dat is zeer eenvoudig met de beste meubeltransporteurs. Er wordt al jaren met deze transporteurs samen gewerkt. Buiten zakelijke leveringen zijn particuliere leveringen geen probleem. De levering vind plaats achter de eerste deur begane grond. Wilt u een kast op een andere locatie en zelfs afgestelde legborden. Laat het ons weten dan kan dit tegen meerprijs. Kan een vitrinekast niet compleet naar binnen? Dan kan er zelfs montage op locatie worden aangeboden. Elke kast kan in heel België geleverd worden!

 

Komt u er met een standaard kast niet uit?

Compleet maatwerk is geen probleem! Heeft u al een ontwerp of idee? Mail naar: info@devitrinefabriek.nl Of bel: 0031-412 238 888. Waar op gelet moet worden bij de aanschaf van een vitrine? Check deze pagina.
Nog wat meer inspiratie opdoen, kijk eens op onze pintrest pagina.