Blog Details

Montage op locatie

Montage op locatie is bij de Vitrinefabriek ook mogelijk. Als de vitrine niet makkelijk compleet gemonteerd geleverd kan worden. Dan monteren wij de vitrine gewoon op locatie. Bij grotere projecten is dit sowieso wel handig of als u een aparte vorm wenst. Laatst hebben wij een prachtig project mogen afronden in Swifterbant. Hieronder staat het eindresultaat. De profielen van de vitrine zijn gepoedercoat in een roestlook. De vitrine krijgt hierdoor een industiele vibe. Het plaatmateriaal is wit, om zoveel mogelijk licht in de vitrinekast te krijgen. Hierdoor wordt ook rust gecreëerd zodat de collectie het stalende middelpunt wordt.

Doordat de vitrine in een hoek gemonteerd moest worden, kon deze niet eenvoudig naar binnen. Vandaar dat montage op locatie de enige optie was om de visie van de klant werkelijkheid te laten worden. Bij hele grote kasten monteren wij ook op locatie. Zo kunt u een hele vitrinewand bestellen, kijk maar eens bij de doorbouw vitrines.

Montage op locatie niet nodig, maar wel naar de 2de verdieping.

Er kan geleverd worden op een specifieke verdieping. Uiteraard moet u dit wel laten weten dan kan dit worden geregeld. De extra kosten geven wij u eerst door. Wat zeer belangrijk is: kan de vitrine in zijn geheel eenvoudig naar boven. Als een vitrinekast niet makkelijk in zijn geheel naar boven kan dan moeten we op locatie monteren.

Vitrinekast voor uw kunst
Netjes geleverd op de 2de etage!

Wilt u nog meer speciale projecten zien kijk dan eens op onze instagram pagina. Een speciaal project of apparte wens stuur ons een mail: info@devitrinefabriek.nl
Uiteraard kan een project ook telefonisch worden doorgenomen: 0412-238 888. Vitrines in het echt zien geen probleem. We hebben een kleine showroom en een grote productiehal. Hier kunt u diverse varianten, kleurstellingen en ledoplossingen zien. Op afspraak kunt u deze bezichtigen. Alles wordt in Nederland geproduceerd, het proces is zichtbaar van start tot eind.

admin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.