Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit
Nieuwsovericht
De Talbot met opstaande deuren

Geen standaard, maar design vitrine

Een echte design vitrine, zoek niet verder. Dan bent u ook bij ons op het juiste adres. Laatst is er een compleet nieuwe productgroep toegevoegd, design vitrines. Binnen deze groep staan zeer luxe en mooi afgewerkte artikelen. Zelfs als u opzoek bent naar een UV-verlijmde vitrinekast kunt u hier terecht. Als een designkast verlichting heeft wordt deze standaard uitgevoerd met schakelaar. Wij werken alleen met LED oplossingen. Buiten hoge staande vitrines zijn er ook sokkelvitrines verkrijgbaar, zelfs met robuust eikenhout. Deze groep is pas kort geleden toegevoegd er volgen nog aanvullingen. Ons laatste kunststukje is de design vitrine Talbot, een kast met opstaande deuren! Deze groep is vooral om een idee te geven van de mogelijkheden. Krijgt u inspiratie of heeft u al een bepaald design in gedachte laat het ons weten. Dan maken wij vrijblijvend een offerte. Stuur een mail naar of bel 412-238888.

Een design vitrine die stofdicht is maar ook zeer transparant!
Dan kom je snel uit bij de Saturn 600 stofdicht. Deze kast is voorzien van een stofdichte deur met rubberen afdichting. De voorzijde is glas-op-glas UV-verlijmd dus heel transparant. De legborden liggen op verlijmde glasnokjes. Behalve deze maat kunnen we deze vitrine natuurlijk ook in andere maten aanbieden. Is stofdicht niet belangrijk maar wel liefst een verlijmde design vitrine? Kijk dan eens naar de Saturn 1000 zwart. Deze is niet compleet stofdicht maar erg mooi.

De sideboard en een glas-op-glas wandvitrine hebben we ook!
Buiten staande vitrines is er ook een sideboard of wandvitrine. Natuurlijk niet standaard maar met ons design sausje. De sideboard is verkrijgbaar met RGB LED verlichting, hierdoor heeft de vitrine telkens een andere optiek. Met RGB verlichting kunt u zelf de kleur instellen door middel van een afstandbediening. Ook de wandvitrine saturn in een juweeltje, zeer strak en transparant design. Door het design past de kast in elk interieur.