Gemonteerd geleverd Gemaakt in Nederland Snelle levering Betrouwbaar Top kwaliteit
Nieuwsovericht
Vitrinefabriek snel geleverd

Een vitrinekast snel geleverd in style

De meeste vitrinekasten worden uiteraard met grote vrachtwagens geleverd. Voor het kleine werk gebruiken we vaak een bus. Tot voor kort niet echt nieuwswaardig.
Echter was er nu tijd om de bus te bestickeren. Voor het design is er gekozen voor Van Orsouw Design. Na overleg waren de wensen duidelijk. Uiteraard kreeg Van Orsouw design artistiek de vrije hand. Nadat het design klaar was hebben wij ons gewend tot deVos graphics & signs. Het bestickeren van de bus is gebeurd op locatie, in de Vitrinefabriek. Het eindresultaat mag er naar onze mening wezen. Uw vitrine wordt voortaan snel geleverd geleverd in style. Dus wacht niet langer en bestel snel uw vitrinekast.

Woont u op een zeer lastige locatie?
Dan biedt deze bus natuurlijk uitkomst. Mogelijk wordt zelfs dan uw vitrinekast snel geleverd. Dient een project te worden doorgesproken of wordt er ingemeten dan is dit een ideale oplossing. Van binnen is het laadruim uiteraard aangepast. Buiten Nederland kunnen we binnen bijna heel Europa leveren. Buiten eigen transport wordt er gewerkt met de beste meubeltransporteurs. De vitrinekasten worden compleet gemonteerd geleverd. Alleen hele grote constructies worden op locatie gemonteerd. Kan een vitrine niet compleet naar binnen laat het weten. Zelfs levering op een andere etage is mogelijk. De kosten worden van te voren gemeld.